Background image

Unieke ervaringen op maat van de klant

Eventbureau 3vents werd in 2008 opgericht in Hasselt. Inmiddels vestigden wij een bijkomende zetel in Tongeren. Onze creatieve tentakels reiken echter tot ver over de landsgrenzen heen onder het motto: een uniek concept kent geen geografische beperkingen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, teambuilding of incentive, u kunt bij ons terecht voor de organisatie van elke feestgelegenheid.

 

 

 

Unieke ervaring
U merkt het al, wij hebben slechts één missie: u een unieke ervaring laten beleven! 3vents streeft ernaar om voor elke klant een passend event te organiseren. 3vents staat garant voor originaliteit, flexibiliteit en professionaliteit. Bekijk zeker eens onze cases en concepten en overtuig uzelf van onze aanpak.

Op maat van de klant
Uiteraard staat bij het vormgeven van elk evenement de klant centraal. Onze eerste taak bestaat er dan ook in te luisteren. Luisteren naar hoe u zelf uw teambuilding, incentive, bedrijfsfeest of congres ziet, en welke do’s en vooral don’t’s voor u aan de orde zijn. Na uw specifieke wensen te hebben genoteerd, gaan we met uw evenement aan de slag. Door onze ervaring in het organiseren van events, zullen we steeds in alle professionaliteit originele accenten kunnen leggen. Op die manier leveren we u een event op maat met de nodige creatieve elementen, die het voor u tot een onvergetelijke ervaring zullen maken!

Share