Kempische Kaai 55A, 3500 Hasselt+32 (0) 497 53 17 07info@3vents.be

Brugge, België

Incentive:
Brugge

Mensen noemen Brugge wel eens een openluchtmuseum. Eerlijk … daar hebben ze gelijk in. Het stadscentrum prijkt op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, overal zie je meesterwerken en dag en nacht bruist Brugge van leven: de hele stad is een feest voor je ogen. Wist je dat Venetië ook wel het “Brugge van het zuiden” genoemd wordt? Of was het andersom?

Onderstaand kan u een voorbeeld voorstel vinden. Alle incentive programma’s kunnen aangepast worden naar eigen wensen, aarzel niet ons te contacteren voor een gepersonaliseerd voorstel!

Dagplanning

Wavekarting is een sensationele watersport, vergelijkbaar met karting maar dan op het water! Je krijgt zelf het stuur in handen van een RIB met 40 PK Yamaha motor. Deze boten bieden ruimte voor 1 tot 3 personen. Geef zeker ook je ogen de kost tijdens een fietstocht door de schitterende streek. Onderweg houden we halt voor een initiatie kruisboogschieten. ‘s Avonds leren ’s onze professionele cocktailmannen jullie cocktails maken volgens de regels van de kunst. Met de nodige attributen, de juiste verhoudingen, de geschikte glazen én bijzondere garnituren, zoals vanillestokjes, steranijs, rozenblaadjes, chocolade- krullen, en nog veel meer.

We maken met paard en koets een rondrit en passeren langs de reien, de vestingwallen, de molens, de Markt, de Burg, de Dijver,… Tijdens de tocht houden we halt voor een bezoek aan chcocostory voor een kleine workshop/demonstratie. De laatste halte is de vertrekplaats voor een boottochtje om Brugge ook van op het water te bewonderen.