Bosstraat 69, 3560 Lummen+32 (0) 497 53 17 07info@3vents.be

Churchill's fascinatie voor Oeganda

Incentive:
Churchill’s fascinatie voor Oeganda

Oeganda werd door de Britse oorlogspremier Winston Churchill ooit omschreven als ‘Parel van Afrika’. Churchill had gelijk. Oeganda bulkt van de fascinerende landschappen en parken met een bijzonder rijke fauna. Het land grenst bovendien aan het Victoriameer, het grootste meer van Afrika en het grootste tropische meer ter wereld.

De nationale parken zijn wereldberoemd. Dat is ook de Rwenzori bergketen, waar Mount Stanley met zijn 5.109 meter boven uit torent. De Kilimanjaro in Tanzania maakt deel uit van deze keten.  Het Nationaal park Murchison Falls heeft wilde watervallen en stroomversnellingen. In het park bevinden zich Rothschild-giraffen, nijlpaarden, nijlkrokodillen, olifanten, buffels, leeuwen…. In het  nationaal park Kibale Forest  leven chimpansees, olifanten, buffels, knobbelzwijnen en antilopen. En zo zijn er nog enkele.

Just pick your choice 

De officiële talen zijn Engels, Swahili en Luganda. Maar geen nood, je hoeft geen enkel mondje van deze talen te spreken. 3vents kent de plaatselijke partners persoonlijke en leidt alles in goede banen. 3vents biedt deze bestemming aan in samenwerking met 2Travel 2 Safaris. Het programma wordt volledig op maat samengesteld.

Oeganda zien is reizen in zijn essentie en een onvergetelijke ervaring. 3vents gaat voor kwaliteit boven kwantiteit en kan er zo garant voor staan dat het bezoek een kleine ecologische voetafdruk heeft, bijdraagt aan de locale economie en dus duurzaam is.

Onze safari’s zijn zelf door onze mensen samengesteld en tonen je de nationale parken en natuur van Afrika zoals niemand die te zien krijgt. Ons team van getrainde gidsen bezorgt je een volledige Afrika-ervaring en toont alles – natuur én cultuur – wat je moet gezien hebben.

Praktische:
Locatie: Oeganda