Kempische Kaai 55A, 3500 Hasselt+32 (0) 497 53 17 07info@3vents.be

Kopenhagen, Denemarken

Incentive:
Kopenhagen

Kom en laat je verleiden door Kopenhagen, de gezelligste hoofdstad van Noord- Europa vol kleur en leven. De vrolijke huizen aan de Nyhavn stralen je al van ver tegemoet. Ze wordt ook de ‘Deense hoofdstad van het design’ genoemd omdat er ook op gebied van kunst en architectuur een heleboel te beleven is.

Onderstaand kan u een voorbeeld voorstel vinden. Alle incentive programma’s kunnen aangepast worden naar eigen wensen, aarzel niet ons te contacteren voor een gepersonaliseerd voorstel!

Dagplanning

Een origineel stadsspel laat jullie  de bekendste plekken van Kopenhagen spelenderwijs ontdekken. Ook de donkere kant van Denemarken! Moord… Regen… Cliffhangers… Het is Nordic Noir! Kopenhagen is dankzij een hele reeks succesvolle Deense dramaseries internationaal bekend. Van ‘The Killing’ tot de BAFTA-winnende serie ‘Borgen’; de wereld kan niet genoeg krijgen van het duistere Denemarken.

Als het fietsen door een drukke hoofdstad je afschrikt, dan zal je snel van gedachten veranderen in Kopenhagen. De stad is echt op fietsmaat; je ziet meer fietsers dan auto’s in het centrum. Op fietsen of me-movers (met stapbewegingen voor te stuwen trottinettes) maken we een dagtocht door de stad. ‘s Avonds bezoeken we het historische eiland Flakfortet. Het betekent letterlijk ‘ondiep zandeiland’. Het is dus een fort in zee met in het midden een eiland.

Ontdek in Rosenborg de decadentie waarmee de voormalige Deense koningen zich omringden of relax in het nabijgelegen park Kongens Have. De voormalige koninklijke residentie is opengesteld voor het publiek, je kunt er in het museum de Deense kroonjuwelen en regalia bezichtigen. Namiddag bezoeken we de oude Carlsbergbrouwerij. Jullie krijgen er een volledige kijk op de rijke geschiedenis van het bedrijf en uitleg over de bierproductie. Met als afsluiter uiteraard een koel glas bier! ‘Probably the best beer in the world’.