Kempische Kaai 55A, 3500 Hasselt+32 (0) 497 53 17 07info@3vents.be

Lille, België

Incentive:
Lille

Lille is meer dan een stad, het  een kleurrijke metropool die je toelacht. Jullie ontdekken er een rijk erfgoed en een indrukwekkende gastronomische traditie. Hier heeft elke ontdekking een bijzondere smaak: de hartelijkheid en warme inborst van de inwoners van deze streek zorgen voor een extra aangename toets.

Alle incentive programma’s kunnen aangepast worden naar eigen wensen, aarzel niet ons te contacteren voor een gepersonaliseerd voorstel!

Dagplanning

We starten we naar traditie met een op maat gemaakt dag vullend stadsspel om Lille spelenderwijs te verkennen.

Een heerlijk diner zorgt ’s avonds voor versterking alvorens we een kroegentocht aanvatten om ook van het nachtleven in deze studentenstad te proeven

In de voormiddag van dag twee, ben je zelf de ster. Scherm als Zorro of D’Artagnan. Dit leren jullie onder professionele begeleiding op een originele locatie.

Na de lunch is het tijd om jullie creatieve geest en technisch vernuft uit te leven. Heb je ooit zelf een Tvcommercial willen maken over jullie bedrijf? Dat kan dus. In groepen gaan we met een regisseur aan de slag. Je vormt zelf het opnameteam, de zogenaamde ‘crew’. Dit staat garant voor leuke bloopers, maar natuurlijk ook voor een erg leuke spot. Op het einde van de dag worden de filmpjes aan iedereen vertoond en krijgt de winnaar een Oscar.

We beginnen de laatste dag rustig met een begeleid bezoek aan het oude stadscentrum van Lille.

Hierna rijden we naar Villeneuved’Ascq voor een stevige portie fun en competitie. Keymaze, Speedspot, Knowzone, Wingway, Vertikaldrop… Klinkt veelbelovend en dat is het ook.  Actie, denken, strategie en ploeggeest moeten het verschil maken.