Bosstraat 69, 3560 Lummen+32 (0) 497 53 17 07info@3vents.be

Mighty Manchester

Incentive:
Mighty Manchester

Manchester is de op twee na grootste stad van Engeland met een rijke geschiedenis en dito muziekcultuur. De stad is bovendien de grootste studentenstad van Groot-Brittannië. Let’s have some fun! We logeren in de  Holiday Inn Express City Centre Arena, een zeer goed beoordeeld 3-sterren hotel (8,5/10 uit 2.976 beoordelingen op Booking.com).

Dit hotel ligt in het centrum van Manchester, op slechts 600 meter van de Manchester Arena.

Praktische:
Locatie: Manchester
Duur: 3 dagen

Dagplanning

Na een lekker ontbijt verzamelen we en verdelen we de groep voor de Manchester Ghost Walk. Die neemt voor- en namiddag in beslag. Flecky Bennett zal jullie verwelkomen in zijn unieke stijl met zijn donkere humor. We bezoeken het spookachtige gemeentehuis   met de verschijning van een Victoriaanse Politieman. Vanaf hier leidt Flecky jullie door de backstreets en passageways van het centrum van Manchester met een verschrikking achter elke hoek. We eindigen in de bibliotheek van Chethams voor een uiterst angstaanjagende… oproeping van de Duivel. Bekom tijdens een overheerlijk diner van de spooky afternoon en doe krachten op. Want Manchester heeft als universiteitsstad een bruisend nachtleven. Ook dat willen we proeven.

Domino Effect is een pittige teambuilding die zich vooral focust op communicatie, planning en samenwerken. Ieder team probeert een zo groot en origineel mogelijke domino rally te bouwen. Maar wat als er een blokje om valt? Kunnen jullie de stress aan?

Namiddag weten jullie of er een  stiekeme Picasso in jullie groep zit?  Vertrek vanuit een slogan, een logo of een kleurenpalet dat jullie aanspreekt en ga aan de slag met verf en penselen. In team creatief bezig zijn is een ideale manier om elkaar beter te leren kennen. ’s Avonds nemen we jullie mee naar een fantastische locatie in het centrum van de stad Manchester voor het gezellige Stand-Up Comedy Diner met een serieus lekker  tweegangenmenu en een stand-up comedian.

Break out of Manchester! Het is zoals het ontsnappen uit een videospel, alleen worden jullie samen als team opgesloten in een kamer met een heleboel raadsels. Er zijn verschillende kamers die ieder maximum 5 personen toelaten. Je hebt altijd de keuze om enkele diamanten te stelen of de wereld te redden in 60 minuten. De Music Tour neemt iets meer tijd in beslag, maar reikt dan ook van The Bee Gees tot The Stone Roses. De Music Tours van Craig Gill, met 30 jaar ervaring in de muziekbusiness, zijn een begrip.  Deze rondleidingen zijn zowel te voet als per bus.