Kempische Kaai 55A, 3500 Hasselt+32 (0) 497 53 17 07info@3vents.be

Nieuwpoort & Brugge

Incentive:
Nieuwpoort & Brugge

Mensen noemen Brugge wel eens een openluchtmuseum. Overal zie je meesterwerken en dag en nacht bruist Brugge van leven: de stad is een feest voor het oog. We kunnen logeren in dat openluchtmuseum en hebben daarbij de keuze tussen voortreffelijke hotels!

Onderstaand kan u een voorbeeld voorstel vinden. Alle incentive programma’s kunnen aangepast worden naar eigen wensen, aarzel niet ons te contacteren voor een gepersonaliseerd voorstel!

Praktische:
Locatie: Nieuwpoort & Brugge

Dagplanning

Brouwerij De Halve Maan is top als start van onze tweedaagse in Brugge. De huisbrouwerij biedt groepen ruime mogelijkheden met koude en warme buffetten.  Hierna worden jullie door een stadsgids opgepikt met paard en koets. Jullie maken een stadsrondrit en passeren langs de reien, de vestingwallen, de molens, de Markt, de Burg, de Dijver,…

Daarnaast brengen jullie een bezoek aan Chocostory: een museum dat een overzicht brengt van de oorsprong van cacao tot en met de geschiedenis van de Belgische chocolade.

De laatste stop is het Frietmuseum waar jullie de geschiedenis van de aardappel volgen en waarbij de objecten bovendien tentoongesteld worden in een uniek 14de eeuws pand.

Voor het diner is er keuze uit een bistro/jazzrestaurant of een fancy diner in een prachtig gerestaureerde kelder met moderne keuken.

Blob, wavekarten en zeilwagenrijden zijn 3 geweldige activiteiten die Nieuwpoort biedt.

De Blob is een opblaasbaar kussen dat op het water drijft. Iemand ligt op het uiteinde van de blob, en wacht… Dan springen er enkele mensen op het andere eind van dit kussen, waardoor de wachtende persoon omhoog wordt gekatapulteerd met de bedoeling zo stijlvol mogelijk (of net niet!) het water in te duiken.

Wavekarting is een sensationele watersport, vergelijkbaar met karting maar dan op het water! Je krijgt zelf het stuur in handen van een RIB met 40 PK Yamaha motor. Deze boten bieden ruimte voor 1 tot 3 personen.

Zeilwagenrijden is niet minder sensationeel. In de wagen op drie wielen, aangedreven door een zeil dat wind vangt ben jij de piloot.

Liever de culturele optie? Een diner in  één van de betere restaurants van Brugge, is nooit te versmaden. Daarna gaan we voor een boottocht op de Brugse kanalen. Must do when in Bruges! We sluiten het tweedaagse bezoek aan Brugge af met een bezoek aan het Groeningemuseum. Dit museum serveert een gevarieerd overzicht van de geschiedenis van de Belgische beeldende kunst met als hoogtepunt de wereldbefaamde Vlaamse primitieven zoals Jan van Eyck, Hans Memling, Hugo van der Goes en Gerard David.