Bosstraat 69, 3560 Lummen+32 (0) 497 53 17 07info@3vents.be

Surprising Luxemburg

Incentive:
Surprising Luxemburg

Duik in het onverwacht boeiende Luxemburg. Een bijzondere locatie voor iedereen die van verscheidenheid houdt. Nergens anders in Europa vind je zo een harmonische ontmoeting van culturen en mentaliteiten op zo een kleine oppervlakte. Zowel de vesting als de oude stad maken deel uit van het UNESCO werelderfgoed.

Dagplanning

Luxemburg heeft een uitgebreid netwerk aan fietsparcours. De meeste  liggen ver weg van de verkeersassen, heel vaak op oude spoorwegen. Alle routes zijn echter geasfalteerd zodat ze ook geschikt zijn voor uitstapjes met elektrische fietsen. Op moderne ebikes ontdekken jullie thematische fietspaden die wijngaarden, Romeinse ruïnes, kastelen en de prachtige natuur van Luxemburg doorkruisen. Telkens met een bezoekje en een woordje uitleg als tussenstop en waar mogelijk met een hapje en een drankje.

Na een stevig ontbijt verzamelen we en delen we de groep om te starten met een op maat gemaakt stadsspel. Aan de hand van dit originele stadsspel ontdekken jullie de bekendste plekken van Luxemburg spelenderwijs.

En vuurlopen? Inderdaad. Het is meer dan een fysieke beproeving. Vuur is een van de meest transformerende krachten die we kennen. Wat we in het vuur gooien, komt er nooit in dezelfde vorm uit, wat door het vuur wordt aangeraakt, ondergaat een verandering. Met jullie is dat ook zo! Vuurlopen is één van de krachtigste rituelen die we kennen om angsten en beperkingen te overwinnen. Een heel aparte en unieke ervaring, zeker in teamverband.

Schapendrijven moet je gedaan hebben. Het is een fantastische uitdaging  om de schapen behendig over een parcours te drijven. De schapen zijn een exacte spiegel van de commando’s die de deelnemers hen geven! Zonder super samenwerking lukt het niet.

Nu zijn jullie klaar voor het Grote Finalespel waarbij alle deelnemers met schapen en honden één grote uitdaging aangaan. Het fantastische Mullerthal Trail is ook een uitdaging. Dit bekroonde wandelpad brengt je in Luxemburgs ‘Klein Zwitserland’. Er zijn drie lussen van telkens ongeveer 37 kilometer om uit te kiezen: Beekdalen en romantische burchten of spectaculaire rotsformaties of typische landschappen met een flinke snuif cultuur.