Bosstraat 69, 3560 Lummen+32 (0) 497 53 17 07info@3vents.be

Trotseer het water in Brugge

Incentive:
Trotseer het water in Brugge

Mensen noemen Brugge wel eens een openluchtmuseum. Eerlijk … daar hebben ze gelijk in. Het stadscentrum prijkt op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, overal zie je meesterwerken en dag en nacht bruist Brugge van leven: de hele stad is een feest voor je ogen. Wist je dat Venetië ook wel het “Brugge van het zuiden” genoemd wordt? Of was het andersom? We logeren in het Crowne Plaza Hotel een zeer goed beoordeeld hotel (8,8/10 uit 1567 beoordelingen op Booking.com) op amper 220 meter van de Markt. Of in het Hotel Academie, een zeer goed beoordeeld (8,8/10 uit 3580 beoordelingen op Booking.com), op 100 meter van het beroemde Minnewater.

Praktische:
Locatie: Brugge
Duur: 2 dagen

Dagplanning

Wavekarting is een sensationele watersport, vergelijkbaar met karting maar dan op het water! Je krijgt zelf het stuur in handen van een RIB met 40 PK Yamaha motor. Deze boten bieden ruimte voor 1 tot 3 personen. Geef zeker ook je ogen de kost tijdens een fietstocht door de schitterende streek. Onderweg houden we halt voor een initiatie kruisboogschieten. ‘s Avonds leren ’s onze professionele cocktailmannen jullie cocktails maken volgens de regels van de kunst. Met de nodige attributen, de juiste verhoudingen, de geschikte glazen én bijzondere garnituren, zoals vanillestokjes, steranijs, rozenblaadjes, chocolade- krullen, en nog veel meer. Voor het diner is er keuze uit ’t Zwart Kruis, een bistro/jazzrestaurent en beschermd monument, of  een fancy diner in De Bocarme, een prachtige gerestaureerde kelder met moderne keuken.

We maken met paard en koets een rondrit en passeren langs de reien, de vestingwallen, de molens, de Markt, de Burg, de Dijver,… Tijdens de tocht houden we halt voor een bezoek aan chcocostory voor een kleine workshop/demonstratie. De laatste halte is de vertrekplaats voor een boottochtje om Brugge ook van op het water te bewonderen.