Bosstraat 69, 3560 Lummen+32 (0) 497 53 17 07info@3vents.be

Wij zijn
3vents

Wie zijn wij

3vents werd opgericht in 2008 en wordt geleid door zaakvoerder en oprichter Birger Vanheusden. ‘Been there, done that’, dat zou je over hem dus kunnen zeggen want in die 10 jaar evenementen organiseren is een schat aan ervaring en knowhow opgebouwd.

Birger wordt bijgestaan door Wim Seerden, nog zo’n event-crack en tegelijk dé cocktailspecialist van het huis. De jongste telg is Michèle Engelen, een echte administratieve duizendpoot én tegelijk een organisatietalent om u tegen te zeggen!

Dat is meteen ook een garantie dat 3vents’ aanbod echt origineel is en de al vaak bewandelde paden verlaat. 3vents trekt verder, zoekt langer, test grondiger en creëert zo buitengewone belevenissen.

‘High level’ is daarom niet systematisch ‘high priced’. Binnen elk budget vallen authentieke en  verrassende activiteiten te bedenken. Het is aan jou om te bepalen welke accenten er gelegd worden.

Uw thrill is bij het 3vents-team in goede handen.

UNIEKE ERVARINGEN OP MAAT VAN DE KLANT.

Uitzonderlijk
Wie AB Inbev, DEME, Universiteit Maastricht of Nestlé kan verrassen, moet wel sterk uit de hoek komen. Het volstaat even te bladeren door onze portfolio om je een beeld te vormen. Hou daarbij altijd voor ogen dat je zelf de aanzet kan geven. Kom met een volstrekt excentrieke, onmogelijke, onwerkelijke, te gevaarlijke, onverteerbare… whatever suggestie en wij toveren ze om tot een knappe thriller.

Ons aanbod

Op maat

Bijna alle voorgestelde incentives of teambuildings zijn zelf bedacht.

Noem ons gerust evenementen-architecten. Onze eerste taak bestaat er in te luisteren. Luisteren naar hoe je zelf je teambuilding, incentive of manifestatie ziet, en welke do’s en vooral don‘t’s  aan de orde zijn.

Op basis van uw wensen beginnen we te plannen. Belangrijk bij dit maatwerk is de expertise om altijd tot een werkend en afgerond geheel te komen. Dat staat mijlenver af van bandwerk of het op elkaar stapelen van prefab-aanbod. Je publiek moet op de juiste manier bespeeld worden. Gorilla’s spotten of tankrijden zijn mooie binnenkomers, maar in feite is dit hoogstaande maatwerk onze onderscheidende kwaliteit.

Uw offerte