Bosstraat 69, 3560 Lummen+32 (0) 497 53 17 07info@3vents.be

Berlijn, boven- en ondergronds

Incentive:
Berlijn, boven- en ondergronds

Berlijn is een bijzonder hippe stad met heden en verleden, modern én klassiek. Haar fascinerende geschiedenis en cultureel patrimonium op elke hoek boeien maken indruk.  Koppel daaraan een spannend nachtleven, eindeloos veel parken, grote pleinen, prachtige monumenten, indrukwekkende moderne architectuur en je weet dat deze driedaagse geen doordeweekse dagjes worden.

Praktische:
Locatie: Berlijn
Duur: 3 dagen

Dagplanning

Bij aankomst in deze wereldstad trekken we op pad richting “Unsicht”, voor een eerste unieke ervaring, “ein Dinner im stockfinstren Gastraum”. Ogen komen tot rust in het pikdonker en smaakpapillen nemen het over voor intens proeven. Dit is een uitstekende opwarming voor het bruisende nachtleven.

 

Na een heerlijk ontbijt verkennen we Berlijn vanuit een volledig andere gezichtspunt. We duiken in de ondergrond, waar zich niet alleen metrolijnen, metrostations en het riool bevinden. We komen ook in ook bunkers en tunnels destijds gegraven door Oost-Berlijners, gevangeniscellen en zelfs ondergrondse klinieken. Een spannend stadsspel bij daglicht leidt ons in de namiddag naar de belangrijkste locaties en belicht Berlijn in al zijn facetten.

Dag drie staat in het teken van fascinatie en inspiratie. In achterbuurten ontdekken we enkele van de mooiste voorbeelden van street art, graffiti en muurschilderingen. Berlijn is namelijk ook de “hoofdstad van de urban art”. De wandeling   brengt ons zelfs in de studio’s van lokale kunstenaars. Inspiratie moet tot slot van jullie zelf komen in de fantastische workshops waar jullie ingeleid worden in de kunsten van de street art en graffiti. Naast jullie muzikale talent, ontdekken we nu hopelijk ook jullie grafische kunsten!