Bosstraat 69, 3560 Lummen+32 (0) 497 53 17 07info@3vents.be

London, the other way

Incentive:
London, the other way

In Londen vallen altijd nieuwe plekken, monumenten en bezienswaardigheden te ontdekken, zelfs voor mensen die er eerder al waren. Natuurlijk zijn er de trekpleisters zoals Big Ben, Buckingham Palace en Trafalgar Square maar kijk ook eens verder. We nemen de Eurostar en kiezen uit twee hotels: het Ibis London City Hotel op 15 minuutjes van St. Paul’s Cathedral of het Safestay Elephant & Castle vlakbij het gelijknamige trein- en metrostation.

Praktische:
Locatie: Londen
Duur: 3 dagen

Dagplanning

Spring op de fiets om met een Nederlandstalige gids elke uithoek van de Britse hoofdstad te verkennen. Jullie passeren de meest spectaculaire spots maar ook plekken   die minder gekend zijn, maar daarom niet minder interessant. Dineren doen jullie ’s avonds in Proud Cabaret City, een geweldig restaurant in Art Decostijl met live performances van muzikanten, burleske dames en circus acts. Na het diner zet een DJ een geweldig feest in gang, volledig in de stijl van het restaurant.

Samenwerken, competitie, snelheid en creativiteit. In de Soap Box Derby bouwen jullie in team jullie eigen zeepkist om uiteindelijk voor het snelst ermee van een heuvel te rijden.  Eerst strijden de teams om de pole position via ‘sponsorovereenkomsten’, daarna proberen ze zich te kwalificeren voor de grote finale. In de namiddag krijg je zelf het initiatief en ben je vrij om te gaan shoppen, om leuke pubs te bezoeken, een museum te doen… ’s Avonds is het in Belgo Centraal, een Belgisch restaurant in het midden van Londen, dat de tafel gedekt wordt. Londen is uiteraard ook de stad van de musicals. Alice Underground is veel meer dan een musical. Alles speelt zich af in The Vaults, een reeks tunnels en kamers onder Waterloo Station. Hier wandelen jullie van de ene scene in de andere.

Zelf een animatiefilmpje maken, muziekgeschiedenis of een boottocht met brunch. Dat zijn de keuzemogelijkheden. De Elizabethan neemt jullie me voor een 3 uur durende tocht met uitgebreide brunch aan boord. Of liever een vijf-sterren bus tour met een gids die je de geschiedenis van Londense muziekbands van naaldje tot draadje vertelt: van Bowie tot de Stones. De tour brengt je ook te voet bij film- en videolocaties, in Abbey Road en andere bekende straten. De derde optie? Animaniacs. Maak naar het voorbeeld van Wallace and Gromit in groep een eigen animatiefilmpje met figuurtjes uit plasticine.