Kempische Kaai 55A, 3500 Hasselt+32 (0) 497 53 17 07info@3vents.be

Rwanda, Afrika

Incentive:
Rwanda

Rwanda, hoewel een van de kleinste landen in Afrika, is groots. Het maakt deel uit van de regio van de Afrikaanse Grote Meren en wordt ook ‘land van de duizend heuvels’ genoemd. Zijn 12 miljoen inwoners, die in 1994 een vreselijke genocide meemaakten,  woonden en wonen nog steeds in een hemels berglandschap, met niets vergelijkbaar.

Afrika’s grootste bergregenwoud, het Nyungwe Forest, vormt het habitat van onder meer chimpansees, 11 soorten primaten, 250 vogelsoorten, 30 reptielsoorten en zoveel meer. Nyungwe Forest is een paradijs voor de wandelaar-natuurliefhebber. Er zijn een tiental paden met een totale lengte van 130 kilometer. Ben je in een normale fysieke conditie, dan zijn de meeste zo te doen. Maar op vraag worden er minder vermoeiende parcours gepland die je ook een beeld geven van de zowat duizend diersoorten  en overweldigende flora.

Onderstaand kan u een voorbeeld voorstel vinden. Alle incentive programma’s kunnen aangepast worden naar eigen wensen, aarzel niet ons te contacteren voor een gepersonaliseerd voorstel!

Reizen in zijn essentie

De officiële talen zijn Kinyarwanda, Frans en Engels. Maar geen nood, je hoeft geen enkel mondje van deze talen te spreken. 3vents kent de plaatselijke partners persoonlijke en leidt alles in goede banen. Het programma wordt volledig op maat samengesteld.

Rwanda zien is reizen in zijn essentie en een onvergetelijke ervaring. 3vents gaat voor kwaliteit boven kwantiteit en kan er zo garant voor staan dat het bezoek een kleine ecologische voetafdruk heeft, bijdraagt aan de locale economie en dus duurzaam is.

Onze safari’s zijn zelf door onze mensen samengesteld en tonen je de nationale parken en natuur van Afrika zoals niemand die te zien krijgt. Ons team van getrainde gidsen bezorgt je een volledige Afrika-ervaring en toont alles – natuur én cultuur – wat je moet gezien hebben.