Kempische Kaai 55A, 3500 Hasselt+32 (0) 497 53 17 07info@3vents.be

Boedapest, Hongarije

Incentive:
Boedapest

De hoofdstad van Hongarije bestaat uit twee stadsdelen Buda en Pest, gescheiden door de historische rivier de Donau. Het getormenteerde verleden van deze stad is af te lezen aan de veelheid van bouwstijlen: sobere communistische gebouwen, Turks-Ottomaanse restanten en weelderige kastelen uit de Habsburgse periode. Door de elf bruggen over de rivier en de verlichte historische gebouwen is Boedapest ’s nachts nóg levendiger dan overdag. Tijd dus om deze stad te ontdekken.

Onderstaand kan u een voorbeeld voorstel vinden. Alle incentive programma’s kunnen aangepast worden naar eigen wensen, aarzel niet ons te contacteren voor een gepersonaliseerd voorstel!

Dagplanning

Bij aankomst wachten we jullie op met super coole Limousine. Met een glaasje bubbels in de backseat  klinken we op het overweldigende weekend dat jullie te wachten staat. De koffers worden afgezet, maar de limo brengt je aan de start van het nachtleven in deze bruisende stad. In ieder café of club voorzien  een tournée générale. Cheers!

Eerst gaan jullie de wolken in, letterlijk zelfs.  Jullie zien Boedapest eerst vanuit een helikopter. Een bijblijvende ervaring! De vlucht duurt 20 minuten en de helikopter kan maximum 3 personen meenemen.  Spring daarna in je eigen Trabant, rij met je collega’s in konvooi en bekijk de hoofdstad zoals je die nog nooit hebt gezien. Na een korte introductie tot de geheimen van de tweetakt en de handmatige versnellingsbak kan het avontuur beginnen!

Altijd al eens Clint Eastwood, Pierce Brosnan of Ryan Gosling willen zijn? In een shooting range, gelegen in een ondergrondse bunker, kunnen jullie wapens uittesten die normaal alleen op TV te zien zijn. Jullie hebben in totaal 41 kogels per persoon om met een Ruger Mark IV, Glock 17, Taurus 357, Remington 870 Tactical en een AK47 te vuren. De volledige activiteit duurt om en bij de 3 uur. Aansluitend kan de Budapest Palace Quarter Tour de rust doen weerkeren en je in de wereld van de Hongaarse aristocratie loodsen. De wandeling langs de prachtige gebouwen van de omgeving, aangevuld met verhalen en legendes brengt het verleden tot leven.

Ja u leest het goed! Jullie kunnen ervaren hoe het is om in een echte legertank te rijden op een speciaal daartoe gegraven off-road parcours. Sensatie en spektakel van de bovenste plank! Per persoon is er 20 minuten om de tank te besturen. De andere personen rijden mee als passagier voor de rest van de activiteit. Namiddag is de Donau aan de beurt, een must in Budapest. We varen tussen de twee stadsgedeeltes Buda en Pest. Mooi om vanop het water te zien!