Bosstraat 69, 3560 Lummen+32 (0) 497 53 17 07info@3vents.be

Sevilla: betoverend stukje Spanje

Incentive:
Sevilla: betoverend stukje Spanje

Welke bestemming spreekt meer tot de verbeelding dan Sevilla? De stad vertoont duidelijk Moorse en Renaissancistische trekjes. De omliggende tuinen vol palmbomen en exotische planten zijn erg de moeite. Maar doe het rustig aan want Sevilla is een van de warmste steden van Europa.

Dagplanning

Met segways, met de fiets of te voet verkennen we Sevilla. Jullie bezoeken de leukste plekjes en verkennen zo de stad.

In de namiddag genieten jullie van een heerlijke tapaspicknick in het prachtige Parque Maria Luisa. Er zijn mogelijkheden genoeg om tot rust te komen in dit mooie park, rijk aan natuur en fantastische architectuur.

’s Avonds  trekken we er op uit om de lokale keuken te verkennen. Na het diner hebben jullie de keuze, gezellig in het hotel vertoeven of aansluiten bij de traditionele kroegentocht.

Er is keuze tussen 4 totaal verschillende activiteiten: Afsluiten doen we met een tapas en flamenco diner.

Ga je voor de meer toeristische dagindeling dan staat de Plaza de Toros, de eerste arena die ooit gebouwd is voor stierengevechten, op het programma. Je krijgt een kijk achter de schermen. Vervolgens bewonder je de Tajo de Ronda, een kloof van 50 meter breed die dwars door het stadje Ronda loopt en haar in twee splijt. Het zicht vanop de drie bruggen is telkens adembenemend.  Tot slot mogen jullie wijnen proeven na een toer door een wijnmuseum.

Voor de wandelaars hebben we een prachtig landschap in petto, namelijk Sierra de Morón. De locatie ligt op ongeveer een uurtje van Sevilla. De hike trip neemt ongeveer vijf uur in beslag. De tour is gegidst zijn en er zal een lunch voorzien worden.

Nog sportiever aangelegd? Verken het gebergte vlak bij Sevilla met mountain bikes. Je wordt ter plaatse gebracht en krijgt de hulp van een gids om de bergen te beklimmen. Iedereen krijgt de mogelijkheid krijgen om iets te drinken en energy bars te consumeren.

Voor de liefhebbers van een meer à l’aise mentaliteit, zijn er natuurlijk mogelijkheden om de dag relaxed door te brengen. We starten met een tocht met paard en koets voor een wijntour. Na een gegidste  rondleiding in een wijngaard mogen jullie vijf overheerlijke lokale wijnen proeven met aanvulling van de perfecte snacks.

Bij vertrek op zondagavond kun je de sfeer van Sevilla nog eens opsnuiven vanop het water. Een boottocht over de prachtige Guadalquivir is een perfecte afsluiter.